Post by pulwijnrehadi on Feb 15, 2022 20:20:56 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Scramble 2: World Cook ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen Scramble 2: World Cook IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód több erőforrás ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen Scramble 2: World Cook 2022 version ▞▞▞
A játék minden alkalommal összeomlik a 23. szint után a zsemletészta szakaszban
A Kitchen Sramble 2 egy szórakoztató és időnként kihívást jelentő játék. Tetszik a grafika is.
Kitchen Scramble 2: World Cook Thông thường kmmp
Folyamatosan összeomlik. Állítsa vissza a fejlődésemet, és újból kezdjem. Addig nem éri meg, amíg ki nem javítják a hibákat. Kár, mert rendben volt, de már nem
Már egy ideje játszom ezzel a játékkal, de amikor eljutok a gyros étterembe, leáll, így el kell távolítanom, majd fel kell telepítenem, és vissza kell térnem a zsemletészta elejére, elveszítve mindent, amit felhalmoztam.
Ez egy szuper szórakoztató játék, csak az a baj, hogy pár hete várok egy új világra...
Szeretem szeretem ezt a játékot. Nagyon addiktív és szórakoztató. Amúgy várjuk az új éttermet (hamarosan), kérlek siess
Kitchen Scramble 2:World Cook Казуальные ano
Szeretném, ha sietne, és kinyitná az új furgont
Szeretem ezt a játékot, de nem tudom, hogy nem működik megfelelően, de szeretem ezt a játékot, javítsd ki
jó játék
Volt frissítés? Mostantól időzítők vannak a frissítésekhez, amelyeket meg kell vásárolnia drágakövekkel felgyorsítani, mivel lehetetlen eleget keresni a játékkal... Régen szerettem ezt a játékot...
Régen játszottam a konyhai scramble 1-el, de majdnem egy évig beragadtam egy szinten.. letiltottam, ez sokkal izgalmasabb és addiktívabb, de befejeztem .. remélem nem fogok egy életen át várni a frissítésre és az új szinteket
Kitchen Scramble 2:World Cook Казуальные ano
A játék közepén megállt
Nagyon szeretem ezt a játékot; de nagyon remélem, hogy ez a játék javítható. Ez a játék túl sok hibát tartalmaz. Már több mint egy éve játszom ezzel a játékkal. Minden alkalommal, amikor elérek egy bizonyos szintet, ez a játék mindig összeomlik. Nem tudom, hányszor kellett eltávolítanom és újratelepítenem ezt a játékot, mióta játszom. És nagyon utálom, hogy ez a játék nem menti meg a fejlődésünket, mint az első Kitchen Scramble. Remélem, hogy véglegesen javítottad ezt az alkalmazást!! Igazán kiábrándító!!
Szeretnék 5 csillagot adni rá, de befejeztem a játékot, visszamentem és újra játszottam, még mindig várva az új tartalomra. A játékot nem frissítették 2020 augusztusa óta? Ez nagyon hosszú idő ahhoz, hogy egy játékot érintetlenül hagyjanak az alkotók.
Eddig rendben van, a grafika nem olyan valósághű, mint az eredeti tülekedés. Lássuk, hogy megy eddig
Kitchen Scramble 2: World Cook Vabaajamängud wcax
Azon kívül, hogy több szinten kell játszani, szeretem a játékot. Nagy a kísértés az eltávolításra, ha nem hamarosan.
Nagyszerű és szórakoztató játék, de nincs elég szint a játék folytatásához, miután áthaladtál a tacos állomáson, nincs más pálya, amit játszani kell, meg kell várnod, amíg létrehoznak egyet. Ezt már meg kell tenni, hogy az emberek továbbra is játszhassanak.. Miért kell ennyit várni, hogy a következő szintre léphess. A játék eltávolítása, mert nincs folyamatos játék. Az alkalmazásfejlesztőknek be kell fejezniük a játékot, hogy az emberek játszhassanak, és ne aggódjanak a pénz miatt.
Imádom a játékot, de pillanatnyilag nem töltődik be az életem, egész nap várok, és kezdek bosszankodni 😒 kérlek javítsd ki és akkor szuper!!
Kitchen Scramble 2: World Cook عمومی wjh
A frissítés után nem tudom megnyitni a játékot. Megpróbáltam kinyitni, de olyan sorok vannak, mintha valami baj lenne. Nem lehet játszani a játékot. Kérlek javítsd ki.
Ez egy jó játék, nem igazán viszi előre a történetet olyan értelmes módon, mint az első, és a játékmenet többé-kevésbé ugyanaz. Bárcsak lenne mód a felhőalapú mentésre a Facebookon vagy a Google-on keresztül, hogy megvédhessem a fejlődést.
Nagyszerű játék, bárcsak több szint lenne. Úgy tűnik, eltart egy ideig, amíg a frissítések előhozzák az új szinteket
Szeretem ezt a játékot. Imádom, hogy ugyanazokat a hangokat és szólamokat használták, mint az elsőben. Ez a játék tiszta nosztalgia.
Most először játszom. Imádom a grafikát, a felugró hirdetéseket és a játékmenetet.
Eltávolítás két hónapos játék után. Aközött, hogy az értesítések újra bekapcsolnak, és most a 4. szintű taco teherautó hibás – csalódott vagyok. Játszottam a Kitchen Scramble más verzióival, és nagyon élveztem. Ez nagyon sok munkát igényel.
Ha unatkozik, ez egy nagyszerű játék, de ha csak néhány játékkal szeretné lehűteni magát, ez nem lenne jó választás. Nagy koncentrációt és gyors kezet igényel az ügyfél időkorlátjának kielégítése. Hogy őszinte legyek, nagyon sok más főzős játék létezik, mint ez (a neveket nem említem). Érdekesebbé tehetted volna a játékot, mintha valódi játékosok versenyeznének, hogy ki készíti el a leggyorsabban több ételt az ügyfele számára. Dióhéjban ez egy nem rossz játék.
Szeretem a játékot, de már régóta várok az új étterem frissítésére 😡😡
Egészen susah nk teljesítve.. nem igazán vagyok azon a szinten.. 😪
Nem tudom lejátszani, hogy átment a 6-os szinten. Sokatmondó, hogy je yo tap, de ahol a koppintás mondása thd rossz helyen van, és nem fog kialudni, még akkor sem, ha újraindítja a játékot. Megpróbáltam eltávolítani és újraindítani a játékot, de a 6. szint befejeztével ugyanez történik. Nagyon nagyon idegesítő!
Folyamatosan el kell távolítani és újra kell telepíteni. Aztán mindent elölről kell kezdeni. Ez szívás!
Valójában élveztem ezt a játékot, de amikor elérek egy bizonyos szintet, ez a játék annyi hibát kapott, és nem lehet tovább játszani. Emiatt el kell távolítanom ezt a játékot. Rosszul.
Ez a játék remek időhúzó, azonban az érzékenysége gyenge, és lendületet vesz.
Kitchen Scramble 2: World Cook عمومی wjh
Imádom ezt a játékot... kevés hirdetés, és bár kihívást jelent, nem lehetetlen pénzköltés nélkül nyerni a következő szinteket💕
Nagyon szép játék, és egy ideig offline is játszhat, és ez a legjobb része
Nagyon jó volt!! Azonban mind a három elérhető régiót befejeztem! A negyedik pedig azt mondja, hamarosan!! Kaphatunk frissítést, hogy mikor?
A legjobb szórakozás valaha! Ez a verzió jobban tetszik, mert több pénzt ad!
SEMMI sem olyan, mint az eredeti. Reméltem, hogy hasonló lesz, de ez egy leminősítés. Ez most olyan, mint bármely más főzős játék. Utálom, hogy ha egyszer hozzáad egy hozzávalót egy állomáshoz, például az állványos keverőhöz vagy a sütőhöz, nem tudja újra felvenni, ha rossz hozzávaló, más összetevőket kell hozzáadnia az elkészítéshez, majd ki kell dobnia a rossz ételt, tekintve a nevetségesen rövid időt. engedni a kihívásoknak. Csökkentették az "életetek" regenerálódásához szükséges időt.
Sokkal jobb, mint az eredeti konyhai tülekedés! Gyorsabb letöltés és játék! Jobb grafika! Könnyebb átadni a szintet!
Kérjük, javítsa ki a Gyroville lv 20.
War Machines: Tank Army Game ایکشن daq
A kezelőszervek nem javultak az első játékhoz képest, a játék nem mindig ismeri fel az elemek kiválasztásakor. Javításokra van szükség.
Folyton összeomlik! Micsoda balhé, mert nagyon élveztem a játékot... Tiszta ujjak, srácok, mielőbb javítsák meg!
😠😠😠️ Nem láttam frissítést ehhez a játékhoz.