Post by neuretodifti on Feb 16, 2022 12:07:18 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clone Armies: Battle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clone Armies: Battle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ модифицира много издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Clone Armies: Battle Game 2022 version ▞▞▞
готина концепция. мултиплейърът е забавен и кампанията е предизвикателна.
Казва, че имам остаряла версия на играта, но нямам. Също така ме кара да не мога да взема рядката си капсула. И играйте мачове за мултиплейър или правете нещо в него.
Soccer Super Star Спортивні ohdn
Моля, добавете обратно кооперация, това беше любимото ми нещо да правя с приятелите си! Бях ядосана, когато беше премахната, но моля, добавете го обратно.
Забраненото за измама е готино, но просто премахнете кокошарника или мисиите, ако изневеряваме, защото измамата означава: лесен достъп до печалба и увеличаване на парите и високото здраве измама не означава, че е лош buuuut за офлайн, добре е за онлайн много по-лошо, така че можете да просто знам да понижи мнението си
Наистина е забавно, докато стигнете до робота. Няма как да го победя, а дори и да има, нямам почти достатъчно клонинги за това.
Играта е добра е много трудно. Не мога да премина ниво 11, шефът е твърде труден, ако можете, моля, направете го по-малко по-трудно и можете ли да направите способности за героите. Благодаря ти
нека да отидем на мултиплейъра сега в днешната актуализация, че е толкова лошо, като това, което се случи с добрата кооперативна история, аз я играх много със семейството си и приятели, сега актуализиране се промени напълно, начина, по който тази игра трябваше да бъде там, е много ужасен система за създаване на мачове, тъй като винаги печеля, защото мога да се бия с играчи, които имат напълно много лоша защита и нападатели, може би те са по някакъв начин съвпаденията, правенето на мачове е толкова лошо, мисля, че ако премахнете всички актуализации за много играчи, би било страхотно с вас
Играх го доста забавно през 2018 г., но проблемът е, че има много грешки, като връзката ми е добра, но ще каже, че нямам връзка и един път каза, че не мога да се свържа със сървъра, моля, поправете това
Забавна идея, но ужасно бавните анимации и просто да вървят редници до смъртта им през първата половина на битката е ТОЛКОВА БОООООООООООООООООООООООООООТО!!!! Но... След като видях огромното количество пари в магазина за игри - това е изненадващо добро в сравнение, може би не е виновна играта, а платформата, която е гадна.
Ужасно дори няма поддръжка на Chromebook какъв е смисълът на тази стара игра, която обичах на телефона си, но дори не мога да я играя на Chromebook, защото трябва да използвам проклетите стрелки, които сте имплантирали, трябва да поддържате тази игра pn chrome резервирайте или го пренесете безплатно в магазина за компютър на Microsoft, както е тук, за да мога да използвам компютъра си вместо този chromebook
играта е страхотна, но има хакери и "игра с приятел" не работи, надявам се, че можете да го поправите
Искам разработчиците да добавят автомобилно устройство с шипове отпред, за да унищожат вражеските войски с изключение на наистина здравите тесто.
Може да е малко по-лесно
Обичам играта, но след като завършите единичния играч, няма много друго, има мултиплейър и предизвикателства, но предизвикателствата са веднъж седмично и получавате само 3 опита за обща капсула и когато победите if и отключите кооперативния режим не можете дори да зададете мач, трябва да инв. firend, да не говорим за бавното смилане, за да получите повече единици след кампанията. Мултиплейърът е забавен, но не бих имал нищо против повече режими на игра. Обичам играта, добрата игра, но повече съдържание няма да навреди.
Закъсненията на играта постоянно се рестартират поради изоставане
когато сте в мултиплейър, можете лесно да излезете офлайн и загубата на връзка би ви довела до загуба, сериозно, не можете просто да започнете игра и да дадете на другия печалба по този начин, също така какво става с произволните актуализации? продължава да пише, че това е остаряла версия на играта, но не променя нищо
Преди известно време поставих хубави 4,5 звезди, но сега играта изостава, разби телефона ми и не запазва никакви данни. Деинсталиран
грешка с капсули в мултиплейър отнема МНОГО повече време, отколкото пише и мачовете за мултиплейър трябва да бъдат балансирани! всеки мач е един и същ и скучен
Вашата игра ме изхвърли на първите 3 нива, след като получи златен контейнер, в който замръзна и след това вече не ми позволяваше да зареждам в играта
Trash Game урокът, да не говорим, отне 5 минути, за да победи, няма стареги, нямате контрол над него, просто трябва да продължите да умирате, за да можете да получите повече клонинги и да имате късмет, надвишаващ врага по брой и да спечелите в крайна сметка твърде трудно само в началото играта и без намеци, съвети нищо.
Тази игра би била невероятно добра, ако не ви караше да чакате 5 минути в правенето на мач всеки път, когато искате да играете Pvp. Още повече, че има само 20 нива на кампанията
Най угасната игра!!!!!!!!!!!
Clone Armies: Battle Game פעולה rtyu
Урокът ме принуждава на нива, когато просто искам да се забърквам
Това е страхотна игра, но има бъгове и можете ли да добавите човек в костюм на Ghillie или нещо подобно
Продължавам да прекъсвам връзката, когато се опитвам да направя кооперация. моля поправете го
Тази игра е страхотна и уникална игра, но тази нова актуализация, която току-що дойде. Единственото нещо, което не ми харесва е, че махнаха скиновете и сложиха други скинове, които лично на мен не ми харесват. Моля, върнете старите. Имам лошо предчувствие, че общността на Clone Armies няма да хареса новите скинове, те просто не се вписват в играта. Без обиди или нещо подобно. Просто върнете кожите, ако можете. Благодаря и обичам играта си.
Кампанията е доста трудна, ако нямате правилните клонинги, но иначе е забавно.
Играта и нейната концепция са доста невероятни, единственият проблем е, че играта става твърде дълга и скучна за гледане, когато клонингите работят и нямате какво да правите, освен да гледате. Направете бутон напред, за да прескочите към частта, където по-рано клонингът умря или още по-добре направете бутон напред, чрез който можем да превключим към времевата линия на времето на смъртта на всеки друг клонинг
Готино
Така че реших да инсталирам тази игра поради носталгия. Но ми дава черен екран. Чувам музиката и докосвам нещата, просто не виждам заради черния екран. РЕДАКТИРАНЕ: Веднага след като публикувах този преглед и се върнах към играта, видях за част от секундата екрана, след което се върна на черен екран. РЕДАКТИРАНЕ 2: Мисля, че има същото отношение и с ADB, откакто го включих, моят chomebook се държеше странно. Както когато използвам Messenger, не мога да виждам други хора.
Това е много добра игра, ако имате абсолютно най-добрия интернет, ако не играете онлайн, половината от вашите попадения просто няма да се броят, вие ще получавате щети на случаен принцип, също така при сватовство вероятно ще се борите срещу 3 пъти по-мощни врагове, докато ур основните войски са lvl 4-5, врагът ще дойде с lvl 6-7 епики като цяло, вашите попадения не се броят, врагът ще има само клонинги на мечове, тъй като те са глупаво надмощени, враговете ще бъдат много по-силни, ще отидете 2 мача/ч, тъй като в връх има 200 играчи пр.80
Обичам го и имам толкова много късмет и това не е фалшиво, но имам малък проблем, когато с приятелите ми винаги сме прекъсвали връзката, така че моля, поправете го, но също така го обичам
на първо място знам, че е като клонинги и други неща, но когато се повтарят отново и отново, това загрява телефона ми и играта ме принуди да правя нищо друго освен сценарии, докато не ги завърша всички и можех само да ги пусна отново, бутони за лаборатория и пясъчна кутия не направих нищо, освен това враговете атакуват конкретно, не можете да изпратите разсейване или нещо подобно, както се надявах, но е просто ужасно лошо
Харесвам го, но мразя, че трябва да си купите пясъчна кутия, ако разработчиците четат, моля, направете пясъчна кутия безплатно или в противен случай ще ви извикам EA
Мултиплейърът трябва да е по-стабилен. Постоянното прекъсване на връзката по време на мултиплейър игри всъщност спира хората да напредват. Това е много досадно нещо за справяне.
Досадно е, когато се изправите срещу някого с оръдейна кула по време на защита или ако се втурнат към камиона по време на атака, защото тези два предмета са с прекомерно захранване. Сега деинсталирах играта, защото беше досадно колко често се сблъсквах с хора, които имат тези елементи. Това каза, че основната игра за един играч е страхотна. Ps, по някакъв начин се натъкнах на няколко измамници, които или биха били невидими, или биха могли незабавно да убият моите високоздравни единици като моя стрелец и гигант. Играта е много платена, за да спечелиш между другото
Оценявам тази игра с една звезда заради инкубатора и Тома Хоук и наистина искам тази актуализация или по друг начин да изтрия играта ви
Добра концепция за игра, но първият шеф е МНОГО твърд.
Clone Armies: Battle Game ઍક્શન tjv