Post by neuretodifti on Feb 16, 2022 12:21:53 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack de rezistență infinită ▞▞▞
▞▞▞ Gunship Battle Total Warfare 2022 version ▞▞▞
Jocul este o modalitate bună de a petrece timpul
M-am gândit că ar fi fost un joc grozav. Așa că l-am descărcat, dar de îndată ce apare ecranul de încărcare apare un mesaj de eroare. Spunea ceva de genul [noText.... bla bla bla. Am incercat sa reinstalez Nu functioneaza. Deci, deocamdată, este de nejucat pentru mine. Vă rugăm să remediați acest lucru. Mi-ar plăcea să joc jocul.
Îți place foarte mult jocul, dar, așa cum a menționat altcineva aici, ar trebui să existe restricții cu privire la câte ori o persoană este atacată, în același timp, am crezut că unii oameni ar trebui să fie dați afară din joc atunci când nu respectă regulile serverului. Joc bun, dar m-am săturat de el. Când vine vorba de cheltuirea banilor, ei bine, asta depinde de tine, joc jocul pentru a nu cheltui bani.
Lacom a f. Descărcați cu precauție.
Un joc genial și bun dacă ești pregătit pentru o provocare de a-ți crește baza și de a te alătura/începe și alianța recomandă acest joc
Nu tocmai ceea ce mă așteptam. Nu oribil, dar prea mult dezordinea pe ecran. Extrapolare inutilă. Ally are un accent fals teribil și extrem de enervant. Jocul este aproape insuportabil. Prin tutorial lmao la excesul ridicol. Are nevoie de muncă.
Gunship Battle Total Warfare אסטרטגיה ntc
Dacă doriți să vă actualizați avioanele.. Trebuie să aveți materialele potrivite și nu este gratuit, iar când cumpărați o cutie de aprovizionare.. Depinde de posibilitățile de a obține ceea ce aveți nevoie.. Când îl primiți.. Mai este nevoie pentru a trece prin posibilități la o șansă de succes.. Da.. Acest joc este despre aspecte norocoase.. Este un joc bun, dar gândește-te înainte de a începe să-l instalezi..
Este un joc destul de bun. Cu toate acestea, ar putea folosi o grafică mai bună spunând doar, dar nu este rău. Bine făcut
M-am săturat de acest joc. Cum pot actualiza de mai mult de 3 ori într-o zi? De ce nu poți face actualizarea lunar? Cred că este timpul să mă gândesc să părăsesc și să dezinstalez acest joc. Astăzi am actualizat 48 MB pe Play Store și solicită din nou încă o actualizare de 126 MB.
Gunship Battle Total Warfare Strategiya nvqo
Bun și distractiv doar puțin mai greu decât majoritatea jocurilor
Distractiv și mai ușor de progresat decât majoritatea.
cel mai bun
😠😠Nu voi mai cheltui niciodată bani pentru acest joc.. Cumpăr imprimeuri jet blue și igot downgrade la jeturile mele😤😤👎👎👎nu juca jocul în care te va jefui
Joc distractiv. Multe reclame, dar merită. La urma urmei, este un joc gratuit. Trebuie să-și facă banii cumva.
Joc cu aspect superb. Dar este o luare de bani completă. Petrec mai mult timp închizând ferestre pop-up pentru a cumpăra pachete, decât jucând efectiv jocul. După aproximativ o oră, am fost atât de frustrat încât am dezinstalat jocul. Există atât de mult potențial, dar este o înșelătorie învelită într-o grafică frumoasă.
Tot jocul pare grozav, este agravant să vezi mesajul de autentificare cu defecțiune de rețea din nou și din nou și din nou. Nu am putut să mă autent de peste 12 ore. Știu că nu este o problemă larg răspândită, deoarece mă uit la apariția mesajelor de atac că baza și transportatorul meu sunt atacați și nu pot face nimic în acest sens 😂😂
joc frumos, dar nu-mi place evenimentul World Boss pentru că este super întârziere
După întreținere scrie să actualizez când încerc, nu mă lasă să joc
Îmi place jocul, dar acum nu pot intra să-l joc. Spune actualizare, care atunci când dau clic mă duce la căutare Google și spune redare, care când apăs pe play revine să spună actualizare din nou!!
A fost bine până când ai întreținut jocul și acum vreau chiar să intru în joc. Am încercat de ieri, 28, acum problema. Vreau să spun că apar lucruri despre colegii mei de echipă, dar nu pot trimite mesaje nimănui pentru că nu mă lasă. Doar poza de introducere și 0% server.i nici măcar nu îmi pot actualiza aplicațiile. Singura aplicație afișată este Gunship. Deci care este problema? Deocamdata ai 2
Doar o sugestie rapidă pentru o actualizare viitoare, ar fi bine să puteți consolida și să tranzacționați cu alte alianțe care sunt aliate cu alianța dvs.
E frumos jocul dar am problema la actualizarea aplicației
De ce va trebui să mă accesezi la galeria foto? Vreți sa ma vedeți în curul gol?
Îmi place jocul, dar am probleme majore cu evenimentele spunând „pregătesc evenimente” și nu funcționează sau mă lasă să colectez recompense. EDIT: Am contactat Joycity și încă nu au rezolvat problema. Devin din ce în ce mai enervat cu acest joc. EDITARE 14.06.2020: A apărut o nouă problemă....nu pot implementa operatorul meu din cauza „problemei de conectare -321. Acest lucru devine ridicol. Mă face să ratez asg și blitz. Vă rog să remediați.
Destul de bine până acum. Nu am fost nevoit să cheltuiesc încă! Am lvl 13 după 2 sau 3 zile!
În zilele noastre, jocul este mai mult decât plătiți pentru a câștiga, chiar dacă cumpăr instrucțiuni D&A, nu am actualizat niciodată niciun avion dincolo de nivelul 16 și am doar 1 avion de nivel 16. Deci, nu mai cheltuiți pe joc și nu sunt mulțumit de asta. Dacă ar fi posibil să-i dau o stea zero, aș face-o, dar nu pot.
Un joc bun și strategic se bucură foarte mult de el
În general, este un joc bun, dar este foarte plătitor pentru a juca, pentru a putea învinge alți jucători, trebuie să plătești bani pentru planuri și lucruri de genul acesta, este foarte greu să obții planuri cu jet de rang legendar, fără a plăti bani reali, grafica este cam drăguță, jocul este... meh, să vă spun adevărul, dacă doriți să progresați după lvl 20, devine plătit pentru a juca, îmi pare rău dezvoltatorilor, dar asta nu este pentru mine
Este un joc bun. Cu siguranță recompensează activitatea cu mult aur și resurse. Cu toate acestea, faptul că jucătorii de nivel înalt sunt capabili să lovească jucători de nivel inferior fără nici un fel de restricție este încălcat. În prezent sunt HQ 17 și sunt lovit de HQ 25-30 în mod normal. Mă obligă să fiu prea atent, pentru că este atât de ușor să fiu distrus de jucători de nivel înalt. Am o mulțime de probleme de internet care se aplică la acest joc doar din anumite motive. Vă rog măcar să remediați problemele de internet și voi fi mulțumit.
jocul a fost bun, dar am observat că este greu să deschizi jocul atunci când folosești doar rețeaua celulară, chiar dacă are o viteză de internet de 20 mbps, jocul se poate deschide doar când folosești wifi. Am încercat o altă rețea celulară, dar încă aceeași problemă. haysssss... Sper că actualizați consumul de date al acestui joc, astfel încât să fie ușor să deschideți acest joc folosind rețeaua celulară.
Block Puzzle פאזל hwg
Îmi place jocul... și vreau doar să adaug o opțiune prin care jucătorii pot trimite cadouri altor jucători ar fi bine.
Îmi place jocul cu aplicație.... Dar ai putea te rog să te oprești cu actualizările excesive și întreținerea pentru un timp... Ultimele 3 actualizări pe care le-am avut probleme cu revenirea în joc...
un lucru trebuie să adăugați, vă rugăm să adăugați elicoptere precum elicopterul de transport și infanterie și un șoim negru, poate un șoim negru Stealth *Cred că acesta este numele corect?* și da, așa că sper să crească mult și mulțumesc
Ar trebui să se adauge o fregata nouă-1.amiral Gorshkov clasa fregata. 2.Clasa Sachsen. 3.Clasa Iver Huitfeldt . 4.Alvaro de Bazan. 5.Clasa Aquitaine. Ar trebui să adauge un nou distrugător-1. Sejong cel Mare. 2. Tip clasa 052D. 3.Clasa Kolkata. 4. Clasa Atago. 5. Clasa Kongou. Ar trebui să adauge submarine-1.Virginia clasa. 2.Clasa inteligenta. 3. Clasa Graney. 4. Clasa Sierra II. 5. clasa imbunatatita din Los Angeles. Sper că aceste recomandări ajută la îmbunătățirea gameplay-ului și la creșterea considerabil a acoperirii publicului cu profunzime în opțiuni. Mulțumesc.
Jocul este bun, singurul lucru pe care îl urăsc cel mai mult este întârzierea mereu întârziată. Tocmai am atins un buton și jocul a înghețat. Tocmai am atins un articol împuțit, astfel încât să-mi umple mâncarea și să înghețe, făcându-mă să o iau de la capăt și iar și iar și iar, de aceea urăsc, nu vă pierdeți timpul cu acest decalaj. (PS: am făcut toate lucrurile pe care le-ați sugerat în recenzie și tot nu a funcționat atât de clar, problema este serverul dvs.) am făcut asta, chiar ai citit recenzia
Distracție și o mulțime de lucruri pentru a-l menține distractiv pentru mult timp.