Post by zieskimcendyti on Mar 6, 2022 6:40:07 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Supreme Duelist Stickman ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Supreme Duelist Stickman IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code generator gems ▞▞▞
▞▞▞ Supreme Duelist Stickman 2022 version ▞▞▞
Λοιπόν, του έδωσα 5 αστέρια το 2020, αλλά τώρα 3 η παλιά έκδοση ήταν καλύτερη, αλλά μου αρέσει ακόμα, αλλά οι διαφημίσεις αποσπούν την προσοχή και το μισώ
Εκπληκτικό αλλά διασκεδαστικό. Έχω μόνο ένα παράπονο ότι παίζει μια σύντομη προσθήκη όταν πεθάνεις δύο φορές, ανεξάρτητα από το ότι είναι διασκεδαστικό
Είναι καλό, αλλά είναι οι προσθήκες και προσπαθεί να με κάνει να τους δώσω αστέρια
Αυτό το παιχνίδι είναι ωραίο αλλά είναι κάλτσες
τα χειριστήρια είναι χάλια...αν τα χειριστήρια ήταν καλύτερα μπορεί να ήταν ένα καλό παιχνίδι
καλο
Οτι πιο βλάκια και μην νομίζετε ότι έγραφα και άλλα οπός το ότι βγάζει με αντιπάλους που τους βοηθάει το παιχνίδι βάλτε όλοι ένα αστέρι και σβήστε το αμέσως. εγώ έβαλα ένα αστέρι μόνο και μόνο για μπορέσω να γράψω αυτό, 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Ειλικρινά είναι κακό. Όπως και γιατί δεν μπορώ να πηδήξω αφού με χτυπήσουν πίσω, αλλά η CPU μπορεί; Επίσης, σε πολλά όπλα υπερισχύουν και σκοτώνουν αμέσως. Τις περισσότερες φορές πεθάνω σε τυχαία bs η cpu τραβάει ή το παιχνίδι ενεργεί παράξενα. Όπως είπα τρομερό παιχνίδι.
Supreme Duelist Stickman is a funny and crazy Stickman mobile game -A lot of map (NEW MAP EDITOR) - With Simple control -Play and unlock new
Γεια σου, μου αρέσει το παιχνίδι σου, είναι ένα καλό παιχνίδι και έχω μια πρόταση όπλου. Προσθέστε ένα πράγμα που ονομάζεται μαγικό καπέλο. Όταν το πετάξετε, θα μπορούσε να σας τηλεμεταφέρει να βγάλει ένα όπλο και αν προσγειωθεί στον αντίπαλο, μπορείτε να τον ελέγχετε για 4 δευτερόλεπτα.
Πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι, σχεδόν καθόλου διαφημίσεις. Αυτό το παιχνίδι είναι ένα καλό παιχνίδι 2 και 1 παικτών. Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Πέντε αστέρια.
Θόρυβος
Τα σκουπίδια του παιχνιδιού ως διάολο το knockback στο ai είναι υπερβολικό και το παιχνίδι είναι χαζό σαν αυτό. Δεν μπορούν να προσθέσουν ακόμα πιο συναρπαστικά και καλύτερα όπλα όπως γιατί υπάρχει ένα γλειφιτζούρι στο παιχνίδι τι ήταν αυτό για ένα παιδί. Αλλά ούτως ή άλλως παιχνίδι σκουπίδια πολλές διαφημίσεις που είναι ανόητα λάθη στο διάολο δεν ξέρω ποιος θα έπαιζε αυτό, αλλά είναι πιο σκουπίδια από τα παιχνίδια του 2012.
λίγο βαρετό αλλά διασκεδαστικό!
Οι διαφημίσεις το καθιστούν μη δυνατό για αναπαραγωγή. Καταργήστε τα ή τουλάχιστον δώστε μας μια επιλογή να απενεργοποιήσουμε το s***. Τι ενόχληση!!!!
Colony Attack Strategi cjet
Είναι πολύ καλό κατέτασε τό
Αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεν είναι ακόμα διασκεδαστικό. Είναι μόνο ένα παιχνίδι μάχης μόνο για 2 παίκτες και ένα παιχνίδι επιζώντων και υπολογιστή. δεν έχει επίπεδα, δεν είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, είναι τόσο βαρετό, κάντε το καλύτερο από αυτό το ΟΚ. 👌👌👌
Υπέροχο παιχνίδι, αλλά αν μπορούσατε να φτιάξετε περισσότερα όπλα, όπως αν πρότεινα ένα όπλο, θα ήταν το τσεκούρι πυρός τιτανίου, η ικανότητα θα μπορούσε να εκτοξευθεί σε μεσαία απόσταση και να ακινητοποιήσει τον εχθρό εκτός από αυτό ένα τόσο υπέροχο παιχνίδι.
Το μισώ αυτό το παιχνίδι!!!!! Αδερφέ μου σε ένα γύρο ακριβώς από πουθενά!;!; Ο γάντζος αγκίστρωσης έγινε το καλύτερο όπλο και όταν το χρησιμοποίησα ήμουν σαν ένα σκυλί που παρακαλούσε να φάει τροφή για γάτες, ήμουν κατευθείαν μαζί του και έχασα και έχασα ξανά.
Supreme Duelist Stickman Action wjn
Το Suck game είναι πάντα το bugggg
Πολύ όμορφα φτιαγμένο
Υπέροχο παιχνίδι. 2 αστέρια επειδή οι μπότες μου κλέβουν τις νίκες ακόμα και όταν μπλοκάρω την πραγματική κλωτσιά με χτυπάει το knock back.
Παρακαλώ, προσθέστε νέο όπλο όπως το Time stop (αλλά βάλτε εμβέλεια για να μην είναι τόσο χαλαρό και η διάρκεια είναι σαν 5 έως 10 δευτερόλεπτα του χρόνου) είναι φραγμός διάτρησης, αλλά είναι σαν κανονική γροθιά αλλά συνεχόμενη
Καλό παιχνίδι, αλλά τι κάνει το χρώμα 2 δεν έκανε τίποτα, επίσης, περισσότερα χρώματα και δέρματα θα ήταν ωραία και περισσότερες επιλογές κατασκευής χάρτη όπως αλλαγή του χάρτη σε λάβα ή οξύ και περισσότερα δομικά στοιχεία όπως πέτρες ή πολύχρωμα μπλοκ το θέμα είναι τα μπλοκ έχουν πάρα πολλή λειτουργία Προσπάθησα να φτιάξω ένα αυτοκίνητο, αλλά τι από ξύλο γρασίδι εξαφανίζονται και αυτό είναι δευτερεύον, αλλά τι θα λέγατε με έναν τροχό για να αλλάξω το stickman και το χρώμα 2 διαφορετικά θα το βαθμολογούσα περίπου με 4 ή 5
Μπορείτε να προσθέσετε κάποια αντικείμενα και όπλα και να προσθέσετε διαδικτυακή μάχη. αυτό είναι ελπίζω να το δείτε😊😊 του δίνω 2 αστέρια
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι το παιχνίδι με δύο παίκτες και νομίζω ότι νέα όπλα θα έρθουν τα Χριστούγεννα
Αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτικό, αλλά εύχομαι να υπήρχε ένα ξεχωριστό κουμπί για παύλα
Διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά οι εχθροί θα πεταχτούν από τον χάρτη. Διορθώστε το.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό όταν παίζετε με φίλους, αλλά μόνοι σας είναι πολύ εύκολο ακόμα και στο επίπεδο 9 και επίσης εσείς παιδιά θα πρέπει να προσθέσετε κάτι σαν modss για περισσότερη διασκέδαση 🙏🙏
Φτιάξτε ένα όπλο motolv που αφαιρεί σιγά σιγά την υγεία βάζοντας φωτιά στο θύμα
Τέλειο παιχνίδι κατεβάστε το όλοι το παιχνίδι τα σπάει
Τέλιο όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ήρθαν τα σουβλάκια
Μερικές φορές, όταν παίζετε, υπάρχουν σφάλματα όπου δεν μπορείτε να κινηθείτε, να πυροβολήσετε, (κλπ.) επίσης πιστεύω ότι κάποια πράγματα πρέπει να νευριάσουν (π.χ.) Shield, μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι Μου αρέσει ιδιαίτερα η φυσική του ragdoll, αλλά όπως είπα τα σφάλματα κάνουν είναι πολύ δύσκολο να παίζεις γι' αυτό βαθμολόγησα με 3 αστέρια
Λατρεύω την ικανότητα με τις μπότες πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις τα ακραία dmg και να σπρώξεις τον εχθρό πολύ μακριά είναι το πιο αστείο αντικείμενο, αλλά το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να προσθέσετε περισσότερους χάρτες επιβίωσης, υπάρχουν μόνο 2 χάρτες και χρειαζόμαστε περισσότερες εχθρικές παραδόσεις, όχι απλώς να αλλάξουμε το χρώμα του σώματος με ουράνια τόξα ή οτιδήποτε άλλο, προσθέστε εχθρούς με κάθε όπλο, αν το κάνετε, θα βαθμολογήσω αυτό το 5 αστέρι
Κυριολεκτικά αυτό το παιχνίδι κάνει πολύ ευχάριστο σε ένα ταξίδι με τρένο, αυτό το παιχνίδι κάνει ταξίδι 5 αστέρων για εμένα και τη φίλη μου ζωή. 🤣🤣🤣 Είναι πραγματικά πολύ αστείο παιχνίδι......
αυτό το παιχνίδι είναι το χειρότερο που κρατάω έπεσε από το νερό και η λάβα πεθαίνει τόσο γρήγορα που συνεχίζουν να με σπρώχνουν και έπεσαν νερό αυτό το παιχνίδι δεν είναι διασκεδαστικό
Download Peloponnesian War Quiz(GR) apk 1.0.3 for Android. مسابقة في الحرب البيلوبونية.
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό, όταν το έπαιζα πριν από 2/3 χρόνια. Δεν υπάρχει κάτι όπως ο δημιουργός χαρτών και αυτοί οι τροποποιητές. Και μερικά όπλα! Τώρα αυτό το παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερο.
Τελειοοοοοοοοοο
Το Minecraft θα είναι για πάντα καλύτερο, αλλά είναι σαν ένα παιχνίδι ημι-κουκούλας
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ
Μπρουχ υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα με το παιχνίδι που είναι τόσο δύσκολο να κινηθώ κάθε φορά που προσπαθώ να κινηθώ δεν με αφήνει αλλά εκτός από αυτό είναι καλό
Είναι τέλειο για να περνάει η ώρα σου όταν βαριέσαι
Είναι γελοία δυσάρεστο και διασκεδαστικό, αν και ο λόγος για τον οποίο το βαθμολογώ μόνο με 3 αστέρια είναι επειδή ορισμένα όπλα, δυσλειτουργίες και ακόμη και η λειτουργία επιβίωσης μπλέκουν το παιχνίδι μου, αν και ελπίζω να διορθώσετε αυτές τις δυσλειτουργίες καθώς και να κάνετε κάποιες τροποποιήσεις στα όπλα, ελπίζω επίσης να υπάρχουν νέοι χάρτες και online multiplayer γιατί θα ήθελα πολύ να YEET!!! μερικοί άνθρωποι με το δρεπάνι, αλλά επιθυμούν επίσης να βελτιωθεί η βόμβα επειδή γίνεται πολύ περισσότερο ένα αστείο σε αυτό το σημείο, επειδή ο σκοπός της είναι αναισθητοποιημένος και χτυπάει πίσω μόνο σε αντίθεση με το γάντζο
... and mobile devices, as well as apps for your Android and iOS phones and tablets. ... Stickman Supreme Duelist 2, and Soccer Legends 2021.
Αυτό πρέπει να είναι το πιο περίεργο πράγμα ποτέ, εκτός από τα βίντεο με γάτες. Απλώς με ενόχλησε χωρίς τέλος.